Sider

27. feb. 2010

Lise Tollefsen Slembe søker politibeskyttelse

Slembe tåler tydeligvis ikke å være i den offentligheten hun oppsøkte. Nå vil hun ha politibeskyttelse på bakgrunn av motstanden hun møter i kommentarfeltene på nyhetsspeilet og på denne bloggen.


Er det mulig å spille mer sårbar? Skal vi ta e-posten jeg fikk i betraktning så gjør hun nok dette for å skaffe seg oppmerksomhet og sympati blant leserne, samtidig som hun bort skattebetalernes penger.

Jeg ser for meg at Armin står foran huset til Slembe og forsvarer henne med ropert mens hun ligger bak sofaen, redd for at NWO-agentene på skepsis.no skal komme bankende på døra for å ta henne.

P.A.R.A.N.O.I.A

2 kommentarer:

Busted sa...

Det har kommet et nytt innlegg på siden www.borgerpartiet.no der Mona som stadig utsettes for angrep på NS uten å ha anledning til å forsvare seg fremstiller sin versjon av saken.

Må si at etter å ha lest den finner jeg den adskillig mer troverdig enn Lise sin.

I tillegg til angrep fra Lise angripes hun også av Monica W med grove personangrep og beskyldninger.

Om Monica W har brukt sine "synske" evner eller om hun har fått "informasjon" fra Lise er vel ikke lett å si, men hun beskylder blant annet Mona for å ha flere elskere høyt oppe i "maktapparatet".
I tillegg har hun brukt "evnene" sine til å finne ut hvilken person kapteinen her er.
Stalin og Hitler blir nok bare som smågutter å regne der gitt :)

Preinar sa...

Så.. Hun blir forfulgt av regjering og media, og velger derfor å søke beskyttelse hos _politiet_, ifølge dem "elitens" instrument for undertrykking av oss vanlige folk? Det vil jo være som å stikke hodet inn i vepsebolet for å unngå å bli stukket..

Legg inn en kommentar