Sider

22. feb. 2010

Skepsis.no er CIA

Det er 2 regler som er viktig å huske når man blir en konspirasjonsteoretiker:

1. Uenige individer er CIA
2. Ikke svar på motargumenter, det er ikke konstruktivt.


Jeg kan også leke den leken. Trinity er pedofil, så enkelt er det. Motargumenter svares ikke på fordi det er ukonstruktivt.

...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en gang en fattigkjerring som gikk omkring med sønnen sin og ba; hjemme hadde hun hverken å bite eller brenne. Først gikk hun bygdimellom, og så kom hun til byen. Da hun hadde gått husimellom der en stund, kom hun til borgermesteren. Det var både en snill mann og en gjev mann, en av de beste i byen; for han var gift med datteren til den rikeste kjøpmannen der, og med henne hadde han en liten datter; de hadde ikke flere barn, så hun var både søtungen og sukkerungen, og det var ingen ting som var for god for henne. Hun ble straks velkjent med denne fattiggutten også, da han kom der med mor si, og da borgermesteren så at de var godvenner så snart, tok han til seg gutten, så hun kunne ha ham til lekebror. Ja, de lekte sammen og stelte sammen, leste sammen og gikk på skole sammen, og var støtt venner og vel forlikt.

En dag sto borgermesterkonen ved vinduet og så etter barna da de skulle på skolen. Da fikk hun se det var en regndam i gaten; først bar gutten tinen med skolematen over dammen; så kom han igjen og løftet veslejenta over, og da han satte henne ned, tok han en kyss.

Da borgermesterkonen så det, ble hun sint: “Skal slik en skarveunge kysse datter vår, vi som er de beste folk i byen?” sa hun. Mannen prøve åstagge henne det beste han kunne, og sa det visste ingen hvor barna skulle bo, og ingen hva som kan hende sine; det var en snill og en skikkelig gutt, og det kom titt et stort tre av en liten teinung, sa han. Men nei, det var det samme både hva han var og hva han ble; “når armod kommer til ære, vet den ikke hvordan den vil være,” og “den som er slått til skilling, blir aldri til daler, om han skinner som en gullpenge,” sa borgermesterkonen; der fikk han ikke lov å være; hun ville av med ham. Da det ikke var annen råd, så sendte borgermesteren ham bort med en kjøpmann som var kommet dit med et skip, der skulle han være kahyttsgutt. Til konen sa han at han hadde solgt gutten for tobakk.

Men før han reiste, brøt borgermesterdatteren ringen sin i to stykker og ga ham halvdelen, så de kunne kjennes, om de skulle møtes igjen. – Så reiste skipet, og gutten kom til en by langt borti landene. Der hadde det nylig kommet en prest som var så svær til å preke at alle måtte i kirken og høre ham, og om søndagen måtte skipsfolkene dit også og høre preken. Og til borgermesterkonen sa han det: “Du skal aldri vanvøre fattigmanns barn; det er ingen som vet hva det kan bli av det; for barn er mannsemne, og vettet kommer med veksten.”

Busted sa...

Jaja. Så nå har nyhetsspeilet gjengen begynt å fortelle eventyr i kommentarfeltene dine i tillegg til eventyrfortelling på nyhetsspeilet :)

Kjempebra at du fortsetter å samle fra nyhetsspeilet. Er sikker på at det kommer til å bli heftig redigeringsvirksomhet der etterhvert som tiden går og de vanvittige påstandene der ikke slår til.

CFF sa...

Takk for det :)

Anonym sa...

LOL!!!!!!!!!!! Hvorfor så paranoide, jenter? Skulle nesten tro dere har gått i skole hos Armin, den gærningen. Dette er ingen konspirasjon, så slapp av og vit at verden er mer kompleks enn den sort/hvite eventyrverdenen dere tydeligvis forestiller dere. Alt er "sosialistenes" skyld, sier Captain Funny. Jeg finner det spesielt morsomt at Funny sier at det er på venstresiden (AP/SV velgere) alle de gærne religiøse fundamentalistene er, når alle med litt historisk perspektiv og vidd, eller bare har fullført 5 klasse vet at det er fanatikerne på høyresiden som tradisjonelt sett har representert denne gruppen. Jeg konkluderer bare med at Captain Funny er en rasistisk mørkeblå FrP velger som ikke vet sitt eget beste. Jeg sier ikke at hun bør flytte ut av campingvogna si, men hun burde kanskje tenke litt på det. Uansett, tro hva dere vil, det forandrer ikke noe på fakta, det ender bare opp med at Captain Funny blir en nyttig idiot FOR nyhetsspeilet og ironien ved det hele er ikke å komme utenom. Funny er et vandrende paradoks og selvmotsigelse til forlystelse for mange. Jeg mener, bare sjekk twitter-feed`n hennes.

Anonym sa...

RT @ LOL Noen få best of-tweets fra Captain Frekke Fascist. Han er veldig morsom, helt ufrivillig riktignok, men dog..

Trenger en plakat av Isabella Martinsen, værdama på TV2. Flott hunnkjønn. Håper ikke hu er på twitter, da blir jeg flau.

Fuck yes, documentary about Darwin with Richard Dawkins on Norwegian TV tonight. I'm having a massive boner right now

Egentlig er det ingen stor forskjell på venstre og høyresiden i norge, bare forskjell på grader av sosialisme. www.stemdlf.no#valg09

Steike faen meg lei venstresidens fokus på høyre-politikk. Kan dere ikke heller fortelle hva DERE står for så kan folk velge selv?!

Jeg må le av enkelte twittrere og bloggere som kun fokuserer på andre partiers politikk.

LOL the new Rammstein music video is basically a porn. Cum shot and all.

Election scandal in Norway. Right wing got 50 000 more votes than the left wing, left wing won because votes counts more in small counties

Folk som stemmer på de rød/grønne er religiøse og bryr seg ikke om at de blir rævkjørt av Jens. De gjør alt for guden sin

Rapport fra Rikservisjonen viser at de Rød/Grønne lyver. Blir holdt hemmelig for det Norske folk.

Synes du skal unnskylde deg og slutte å utvanne ordet "rasist". Det er en patetisk hersketeknikk.

@MissJLawr Stupid cunt. There is no media in Iran.

@kokkvold Intelligensen min ble krenket når Dagbladet trykte antivaksine propagandaen til vaksineaksjonen, hvor er din kritikk mot DB? ( intelligens?)

Ærlig talt.. Det var Storberget som avbrøt Sandberg

I've started to save money to go to space when space travel becomes available to the general public

So what are you going to do about it? Pray that he strikes me with lightning? Your god is a dick, end of story - read the bible.

50% av landets befolkning går på trygd! Venstresiden raserer landet. Velferdsstaten må bort.

Religious nut kills baby and eats brain.

Fuck my ass, venomfangx is back.

Your god sits in his chair and masturbates while little boys have to give blow jobs to old men. Isn't he wonderful?!

NEW IPHONE!!

North-Korea sets of Atomic Bomb. Communists around the world celebrate.

I heard the landing is recorded on video from inside the shuttle, is this true? in reply to NASA

cleaning up my mac. lots of old porn downloads and unnecessary apps

If you panic over #swineflu you're an ass, you're also an ass if you don't take precautions. Be calm and rational ffs

Fuck.. Boy in my county possibly ill from #swineflu. (frekke funny får panikk)


Can it be argued that slavery is a bit racist?

@Circinfo Shut the fuck up. I don't talk to child mutilators. Let's cut away your lips, shall we. You don't need them.

who the fuck talks about stephen hawking? (via @bamf_xx) Because even though he is a vegetable he has more brains that you do, BIATCH

Just finished fixing my R/C monster truck, took it for a spin and broke it again. fuckfucketyfuckfuckfuckFØØØØK

I'm masturbating furiously to this sleek interface.

I just realized that if humans are to survive the expansion of the universe, sooner or later we have to create our own sun. YIKES

Orwell's 1984 - Today? Pastor Beaten And Tazed For Defending His Rights http://tinyurl.com/d6qda9 Please #retweet(paranoid)

Jens (Messias) lover arbeid til alle, på samme måte som kristendommen lover evig liv. AP-folk er hjernevaska kreasjonister

The knob on my mouse is dirty.

Say you have 2 girls laying in the middle of your street with their legs spread, hypothetically speaking - what do you do?

Jesus died so I could stuff my face with candy

It comes as no surprise that homophobes usually are religious fucktards

Some idiot just declared me as a potential killer because I criticized Islam. Fuck you asshole

Babble babble babble

---------- Hehe. Hun er morsom som du ser.

Busted sa...

"Jeg mener, bare sjekk twitter-feed`n hennes."

Husker godt da jeg gikk i barnehagen. Hos oss 4-5 år gamle gutter var noe av den verste ertinga man kunne bli utsatt for var å bli kalt jente.
Interessant å se at enkelte ikke har kommet så mye lengre i voksen alder :)

Veldig populært å spamposte twitterfeeden til CFF her ser jeg. En smule organisert tror jeg nok :)
Uansett. Hva CFF poster på Twitter er for mitt vedkommende knekkende likegyldig. Jeg forholder meg til det som står på denne bloggen som omhandler konspirasjonshysterikere.

Legg inn en kommentar