Sider

26. feb. 2010

Fjernet fra nyhetsspeilet Del 6 - Massive Sensur Edition

Nyhetsspeilet hiver seg over sensurknappen igjen.

Før:


Etter:


Før:Etter:Før:


Etter:
1 kommentar:

Anonym sa...

jeg er enig i at Nyhetsspeilet burde tillatt alle kommentarer uansett innholde - ytringsfriheten MÅ alltid være helt FRi UANSETT!!!! Men ironisk nok, så er nyhetsspeilet.no Norges viktigste platform akkurat nå som ENESTE synlige motvekt mot medias samlede "religiøse" syn der media sammen alltid har knust speilet og bare vist enkelte biter og laget religioner av resten, alt for money og makt, som igjen gir SEX til gutteklubbene. Enten det er muslimske verden, Vatikanet, forsvaret, NATO, EU, FN, WHO, UK osv det er de samme guttene, oftest!

NRK for eksempel hindrer som oftest noen i å kommentere sine artikler overhodet. Hvorfor reagerer ingen på det? Og de er raskest ute med å slette innlegg som de synes har meninger som går utenom medias religion. For det er nettopp det alt handler om. Det handler alltid om at testosteron vil kontrollere østrogen. Det høres enkelt ut, men nærmere sannheten skal man gruble lenge over. Når man ser på naturen, så handler nesten alt i naturen om SEX, hvorfor skulle det ikke gjøre det hos mennesker også? Men problemet hos mennesker, er at det er blitt en ubalanse. En viss ubalanse skaper ofte enda mere ubalanse. Mye av ubalansen skyldes også omskjærelse av gutter. De land der omskjærelse er vanligst, sånn som USA og den arabiske verden, er den delen av verden som mest kriger, er den noen som ikke ser sammenhengen?

Man kan spørre seg hva er folk redde for? Hvorfor våger ikke folk å tenke annerledes, out of the box, out of the religion? Folk som ikke tror på en religion, som tror de er frie, er kanskje det, men om de leser avisen eller ser på tv, ja da sitter de å hører på prester hver eneste kveld! Alt er en form for mind-control. Alt styres av gutteklubben som vil skape sin verden, sitt virkelighetsbilde. Media har makt som overgår folks fatteevne. Men som sagt ikke bare media. Universiteter er selvsagt også kontrollert og styrt for å undervise mennesker i religonen virkelighetsoppfatning - hva du skal tro på, hva du ser, hva du skal tenke, hvordan du skal handle. Hvorfor fikk Hitler med seg så mange i krig. Hvorfor fikk Bush med seg så mange i krig? Hvorfor applauderte en samlet Norsk elite da Obama forsvarte krig under selveste Nobel-pris-utdelingen? Ikke fordi de egentlig tror på det av sin frie vilje, men fordi de er programmert til å tenke slik, vi blir lurt trill rundt, mesteparten av hva som skjer rundt oss er feil og informasjon er oftest ren LØGN!

Det er viktig med nyhetsspeilet.no, men det er også viktig at folk sier ifra om de blir sensurert der inne også!

Takk
Michelle

Legg inn en kommentar