Sider

21. mar. 2010

Jødehat fra Arif Haroon Karim på db.no - En av Nyhetsspeilets faste lesere

At nyhetsspeilet og deres lesere har tatt over rollen til vigrid er det vel liten tvil om. Mer dokumentasjon på det her:

4 kommentarer:

arifkarim sa...

Takk for å vise hvordan skeptikerne samler opp informasjonen for så høne konspirasjonsforskerne foran allmennheten... ;)

Anonym sa...

her igjen sier man jøder, når man faktisk mener jødedommen, folk glemmer å påpeke forskjellen, men tenk heller at når folk sier de ikke liker jøder, så mener de ikke menneskene som er jøder, men menneskenes religion som er jødedommen, eller som mennesker som er imot koranen og steining, er jo ikke imot arabere generelt, jeg er også imot mesteparten i bibelen, den er full av oppfordring til drap og voldtekt og liknende for alt mulig, grusomheter fra ende til annen, men det betyr ikke at jeg ikke liker mennesker som har valgt bibelen, jeg bare liker ikke det de tror på!!!! her burde man gått inn i debatten og påpekt at det er viktig å skrive jødedommen (religion) og ikke bare jøder!!! mennesker må ha sin religion, men det folk er drittlei av, er når mennesker bruker sin religon som unnskyldning for steining og drap og stjele landområder fra andre og utvikle våpen osv!!! jeg er selv imot mesteparten av religioner på jorden, og den største religionen er media..

Anonym sa...

fok i tredje verden, sier sikkert at de hater Nordmenn som grabber til seg makt og penger og gir "freds"pris til krigslederen, men de mener jo ikke alle nordmenn, og de mener ikke rasen nordmenn, det er noen spesielle de sikter til, det er sånn man prater bare!

Anonym sa...

Husk; Sensurspeilet er også å finne på twitter

http://twitter.com/Sensurspeilet

Legg inn en kommentar